| ![]() |
![]() |
| |||
|
Jin RU, Brown JW, Li QK, Bayguinov PO, Wang JS, Mills JC, Collaborators, Whelan SPJ, Fitzpatrick JAJ, Meeker AK. Tropism of SARS-CoV-2 for Barrett’s Esophagus may Increase Susceptibility to Developing COVID-19, Gastroenterology (2021).
Tropism of SARS-CoV-2 for Barrett’s Esophagus may Increase Susceptibility to Developing COVID-19
Ramon U. Jin, M.D., Ph.D.1, Jeffrey W. Brown, M.D., Ph.D.2, Qing Kay Li, M.D., Ph.D.3 1 Division of Oncology, Department of Medicine, Washington University in St. Louis, School of Medicine, St. Louis, MO 63110 USA 2 Division of Gastroenterology, Department of Medicine, Washington University in St. Louis, School of Medicine, St. Louis, MO 63110 USA 3 Department of Pathology, Johns Hopkins Medical Institutions, Baltimore, MD, United States 4 Washington University Center for Cellular Imaging, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA 5 Department of Pathology and Immunology, Washington University in St. Louis, School of Medicine, St. Louis, MO 63110 USA 6 Department of Developmental Biology, Washington University in St. Louis, School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA doi.org/10.1053/j.gastro.2021.01.024 Открыть статью Jin RU, Brown JW, Li QK, et al. Tropism of SARS-CoV-2 for Barrett’s Esophagus may Increase Susceptibility to Developing COVID-19 в новом окне (pdf, 11,83 Mb) Иллюстрация на сайте Washington University School of Medicine in St. Louis, где работают авторы статьи, сопровождающая рецензию на данную статью:
Публикация ТАСС по данной статье, раздел Пандемия COVID-19, 23 января 2021, 05:12 (текст ТАСС): Ученые обнаружили заболевание, повышающее риск стать более уязвимым перед коронавирусом
| |||||
|
Информация на сайте www.GastroScan.ru предназначена для образовательных и научных целей. Условия использования.
| |||||
![]() | ![]() |